'Спртист' Бояново
Вот: 0/5 (0 Гласа)
|добавил: peniopavlov| албум: СЃ.Бояново|
  peniopavlov: 2 0
Тази снимка, мисля че е през 1984 г., но не съм 100% сигурен.
yanev83: 1 0
Никой не мога да позня на снимката... Мисля, само че прав в средата, с дънките е на Наката баща му - Йордан Радев
peniopavlov: 0 0
Да.Вратар е Атанас Сираков, а най - дясно е Веско Обрешков, другите са от Жребино. Клекнали от дясно е Васил Москов, моя милост(Пеньо Шивачев), Михаил Янков, Красимир Добрев, Янчо(братовчед на Васил Москов),и Лечо(отново от Жребино).
wersis: 0 0
Точно така Пенка! Добра памет, голям отбор бяхме!
peniopavlov: 1 0
Да така си беше, но това е страхотен спомен за всички,които сме учатвали, и пример сега за младите.
countEsterhazy: 5 0
От ляво на дясно прави: Стоян (Жребино), Христо(Изгрев), Йордан Радев, Атанас Сираков, Андрей(Жребино), Веско Обрешков от ляво на дясно клекнали: Лечко(Жребино), Янчо, Красимир Добрев, Михаил Янков, Пеньо Шивачев, Васил Москов. Има доста играчи с фалшиви картотеки, т.е. които играят с чужди картотеки, защото са навършили определени години и не могат да играят при децата: това са Атанас Сираков, Андрей (Жребино), Михаил Янков, Васил Москов.
peniopavlov: 0 1
Да, точно так е, мисля, че само А. Сираков e с фалшива картотека тук, но не съм сигурен, до колкото си спомням 68-ми набор са 8-ми клас, а това е максимума, който позволяваше да се играе при децата.
dobrev: 2 0
Да докажем,че сме българи и пишем на български,аз не се срамувам да пиша на кирилица,въпреки,че мога да говоря и пиша на други езици!
peniopavlov: 2 0
Така е бати Андоне, но от моя комп ми е трудно да пиша на бг, за което се извинявам.
countEsterhazy: 4 0
Не е така Пенка, Атанас Сираков е 67-ми набор, а Андрей (Жребино), Михаил Янков и Васил Москов са 68-ми набор. Снимката е от много ранната пролет на 1984г. тогава ние 69-ти набор бяхме в 8 клас, т.е. всичките изброени участват с картотеки на други момчета, които са 69-ти или по малък набор. На снимката липсват Калчо, Гошо Данев, Милко Кайряка, Ради, Радостин, вероятно са с техните картотеки.
peniopavlov: 1 0
Да,може и така да е,не съм сигорен в това което казах.Радвам се че имаме от това време този малък спомен
забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!