Левски - Спортинг
Вот: 0/5 (0 Гласа)
|добавил: k0kicha| албум: лични СЃРЅРёРјРєРё|Левски - Спортинг
  danseto: 4 0
леле тук виждам направо ванчето
yanev83: 2 1
Честито на всички левскари!
peniopavlov: 1 2
И от мен честито ви разгромна победа : И следващия път по-малко да говорите.....
vancheto: 1 0
Шшшшт, всеки греши!
peniopavlov: 1 1
Да стават грешки,но ако не се говори много никой няма да обърне внимание на загубата.
gerero: 4 1
ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА МИЛИОННИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ВЕЛИКИЯ ЦСКА !!!
tikata: 0 5
ЦСКА ЗАВИНАГИ ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ДА СЕ СКРИЯТ
k0kicha: 3 3
Тихо ве прасета! Марш в кочината!
k0kicha: 14 1
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР, ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ! АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА...ЗА НИЩО НА СВЕТА, ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ! РОДИ СЕ И ПОВЕДЕ НИ В БОРБА, ОБЕСЕН БЕ, НО НИВГА НЕ УМРЯ! ЗА ГЕРОЯ СВОЙ, СКАЧАМ АЗ В БОЙ, СЪРЦЕТО МИ ЗАВИНАГИ Е ТОЙ!!!!
vancheto: 11 1
Истинските фенове се познават по това , че в трудните моменти винаги застават зад любимия отбор , не се крият (както някои препоръчват), а с вдигната глава и себеотдаване безрезервно го подкрепят, въпреки страданието и сълзите в очите. Дай Боже на всеки отбор такива фенове!
k0kicha: 11 1
Защото ние, привържениците на ПФК ЛЕВСКИ за пореден път показахме, че публиката на ЛЕВСКИ действително е на много високо ниво, което се покачва с всеки изминал мач.За организацията и атмосферата в сектор „Б” няма смисъл да говорим. Тя се видя по телевизията, има и достатъчно снимки в сайтовете. Вярно, трудно е да се пее, когато любимият тим губи от историрическия си враг, но ние показахме, че си подкрепяме отбора въпреки всичко. А вие, феновете на отбора с емблема "звезда", Вие както винаги показахте свинщината и идиотщината си! Показахте пред цяла България що за хора и що за фенове сте!
countEsterhazy: 14 3
От прасето лебед не става. Научно доказано е.
Vankos: 0 3
България е нашата родина, Апостолa е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона a Левски е в нашите сърца Животът ми без Левски е изгубен. Животът ми без Левски е провал. Левски е това което имам, Левски - това е моя идеал. Турция е вашата родина Милко Балев вашия баща "Свинска кочина" ви е стадиона, еничари са вашите деца Измислени сте през четиридесет и осма, Измислени сте за да ви ****. Но ние днес ще ви избием, ще ви избием или ще умрем.
Vankos: 0 2
Кокич има време да ги накажем........ келнер дай една чорба
gerero: 6 0
Здравейте привърженици на синия отбор от сайта на Бояново!Чудесно е, че безрезервно подкрепяте любимия си отбор, че сте отдадени на синята идея, но трябва да бъдете по-умерени и не толкова крайни и ценични в изказванията си, нали се сещате, че в този сайт сме само Бояновци. И аз като Вас не одобрявам, а напротив осъждам поведението на червените привърженици, но какво да се прави, такива сте сегашните по-млади привърженици. Сигурно си спомняте колко наказания и глоби отнесе Левски заради своите незазумни почитатели. Аз от по-големите съм се научил да приемам с достойнство загубите на любимия отбор, така че този червен шамар на Герена Ви беше нужен за предварителните гръмки изказвания , които нямаха никакво покритие на терена от вашите футбористи. Нали знаете поговорката ''Не казвай ХОП, преди да си скочил''. Пожелавам Ви весело изкарване на празника и довиждане до 06.03.2011 г. в Бояново на кукеров ден.
sveian: 1 6
Толкова студ и толкова път за такъв срам....За известно време ще се покрием.
k0kicha: 8 2
Няма срам! Няма и за какво да се крием! Ако трябва някой да се крие това са прасетата! Те за пореден път показаха какви идиоти, тъпанари, изроди, наркомани и пияници са! А агитката на Левски за пореден път показа какво ниво е достигнала и как трябва да се държи една агитка по време на мач!
забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!