Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Кандидати за кмет на село Бояново

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  На 27.10.2019 година предстоят изборите за кметове на населени места и общински кметове и съветници. Кандидатите за кмет на село Бояново са трима:
  - от ПП ГЕРБ - Веселина Ангелова Пехливанова
  - от Коалиция БСП за България - Кръстьо Иванов Драганов
  - от ПП АБВ - Жечка Митева Христова
  Определен е броя на членовете и състава на секционната избирателна комисия.Избирателна комисия ще бъде в състав от девет члена. Изборите в село Бояново ще се проведат в сградата на Народно читалище "Светлина - 1926".


  добавил:katiaдата: 2019-09-29 16:10:03
  Споделете тази статия: • dobrev:(10-08-19) 2 0
  Уважаеми кандидати,ако обичате да се представите??-кой кой е,идеи ,възгледи,образования ,кариери,месторабота,постигнати резултати някъде,какво ще направите за хората ако бъдете избрани,програма за управление за следващите 4 години???ОЧАКВАМ ВИ!!!
  dobrev:(10-24-19) 3 0
  Еуфорията свърши,на моя призив само един кандидат представи програма и виждания за управлението на селото,за което съм благодарен. До 27.10. има малко време,затова Уважаеми избиратели мислете,преценете и гласувайте за човека с идеите и амбициите за промяна ,за по-добро. Гласувайте за да може после да искате ,това е Ваше право!!Нека най-добрият спечели!!!Купуването и продаването на гласове е престъпление.
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!