Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Още за Бояновския събор

  Вот: 2.85/5 (353 Гласа)

  Вечерта на 22.06., на площада на селото, в присъствието на много жители и гости имаше концертна програма. Там присъстваха и общинските съветници Ст. Маджарова и Коста Илчев, както и кметове на други населени места. Кметът Кр. Иванов поздрави присъстващите и благодари на спонсорите, с чиято подкрепа се проведе събора. Поздравителен адрес се получи от министъра на външните работи Кр. Вигенин.
  В концертната програма участие взеха: шестгодишната Диана Павлова от Бояново - носителка на много награди за народно пеене, танцов ансамбъл "Перуника", Ганка Райкова.
  Гвоздеи на програмата бяха народната певица от "Пайнер" Пепи Христозова и изпълнителката на Ара- мюзик с бояновски корен Ванеса. Много бяха желаещите да се докоснат до Пепи Христозова и да се снимат до нея . Тя се отнесе с любов и внимание към своята публика, и всички получиха картичка с автограф.
  На 23.03 от 11.30 часа имаше водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Борис Георгиев в църквата "Света Троица". Присъстващите бяха впечатлени от извършения ремонт по спечелен Европейски проект.
  Така бързо и много интересно отминаха двата дни на Бояновския събор, за което трябва от все сърце да благодарим на организаторите и спонсорите на това събитие, за хората на Бояново. Предстои следващото предизвикателство - събора на с. Стройно.


  добавил: анонимно дата: 2013-06-24 12:53:37
  Споделете тази статия: • Radostina:(06-25-13) 1 0
  Моля ви, когато става въпрос за официални събития, нека информацията да идва до потребителите от линка на самата институция,а не анонимно.
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!