Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • "Виртуалното ни село" още по-популярно!

  Вот: 2.83/5 (311 Гласа)

  Налице е и второто ни партньорство! След Справочник България (Guide to Bulgaria) вече и ElhovoNews.info са наши партньори! След споразумение между Калоян Желязков и инж. Николай Стоянов за използване на текстов и снимков материал от ElhovoNews.info в нашият сайт и обратно, вече Вие, потребителите на нашият сайт можете да вземате информация от информационния портал на Елхово. Единственото правило, което трябва да спазите обаче е - към всяка една статия, обява или снимка да бъде написано в края или началото текст, който да гласи "информация: ElhovoNews.info". Също така, преди да публикувате нещо взето от сайта, се посъветвайте с някой от администраторите на нашия сайт.

  Сайтът на Бояново много бързо набира скорост и се разраства. За по-малко от 5 месеца, вече имаме 224 регистрирани потребители. Това са близо 1/3 от населението заселено в село Бояново. Надяваме се, популяризирането и активността все повече и повече да се увеличават.

  Много от присъстващите, както и от участниците на кукерския празник "Бояново 2011" не знаеха за съществуването на boyanovo.info. На този празник раздадохме талончета с надпис "Вашите снимки можете да откриете на boyanovo.info". Такива талончета бяха раздадени на ръководителите на кукерските групи, както и на отделни участници. Много от участниците проявиха интерес към нашия сайт. Ден след празника посещаемостта скочи с +100 уникални посещения.

  В момента администраторите работим по още доста функции на сайта, както и по няколко интересни проекта за селото. Не забравяйте, че и Вие потребителите можете сами да изкажете Вашите мнения, идеи и препоръки към сайта от тук или на скайп: boyanovo.info


  добавил:k0kichaдата: 2011-03-09 12:30:24
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!