Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • На вниманието на всички жители и родени в с. Бояново и всички милеещи за съществуването му

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Уважаеми Дами и Господа от Управителния съвет на Читалището,къде сте,какво правите,изобщо има ли Ви???? Директно питам ?? Защо цяла година библиотеката в селото е затворена,причини??? Защо няма обявена програма къде и кога кукерската и певческата групи ще имат участие??Защо затривате с лека ръка всички традиции и обичаи в селото??? Спрете се с Вашите неразбории претенции и други тем подобни! След като сте некадърни ,не можете да се справяте с проблемите подайте си колективна оставка,насрочете общо събрание за избор на ново ръководство, което ще съхрани миналото и традициите! Не се правете на сърдити старчета и ощипани булки. Заради Вас тази година Читалището може да не получи финансова субсидия.Защо ??? Очаквам компетентен отговор от компетентни и отговорни Дами и Господа с голямо уважение от инж. Добрев-роден ,живял и милеещ за родното село и запазване на традициите и обичаите. БОГ да пази Бояново!??


  добавил:dobrevдата: 2020-02-15 16:46:41
  Споделете тази статия: • Radostina:(02-16-20) 0 3
  Като Председател на читалището ви отговарям на неоснователни те нападки. 1. Библиотеката е затворена, защото секретаря на читалището е в болнични с много сериозен здравословен проблем. Ако има закопнели за книги, тя никога не е отказвала да се отзове. Лично ще проверя колко читатели са останали неудовлетворен. 2. Художествената самодейност си продължава, както всяка година. Участията на кукерите са известни и те са уведомени. Специално за селото: 22.02. След обяд ще се играе кукерски хоро на площада, а на 07.03. Ще е традиционното обикаляне по къщите. 3. Участията на фолклорната група стават известни след поканите, които получим за фестивали. 4. Уверявам ви, че няма неразбории и крамоли, за които намеква те. 5. Ако можете да помогнете по някакъв начин, ръководството е отворено за предложения.
  dobrev:(02-16-20) 4 0
  Многоуважаема Г-жо Председател на Читалището ,никъде няма информация ,че кукерската група на селото ни ще вземе участие на 22.02.2020 год. в Елхово ,това го научавам от новинарския сайт на гр. Елхово , моят внук и внука на Георги Панев , а и не само те имат желание да играят , развиват и съхраняват традициите на селото, по този начин ние сме нежелани. Всяка година в община Сливен се провеждат кукерски празници - не сте изявили желание за да Ви поканим - нямате проблем , ще бъдете добре дошли.Човешко е да се разболее някой, но няма незаменими.Що се отнася до помощ, винаги съм се стремял да помагам, независимо какъв е проблема и ще продължа да помагам на този ,който ме потърси и ще има полза за всички съпричастни към селото. Лек и ползотворен почивен ден Ви желая!!!
  Galinastoyanova:(10-19-20) 1 0
  Здравейте , Да попитам и аз / не знам дали някой чете сайта/ Изсичат потоловно малкото останала гора в селото . Някой знае ли защо , кой е дал право за това
  vancheto:(10-22-20) 2 0
  Пусто и тъжно! Ако гората можеше да говори...
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!