Седянката на село Бояново:

Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!

 • Споделете тази публикация:

  yanev83 (4) (306)


  Споделяйте какво се случва на село... зная, че не е много, но все пак нещо се случва. Напоследък активността в сайта доста спадна. Дори не можахме да видим снимки и статии от може би най - голямото събитие в нашето село, а именно събора, който се провежда веднъж годишно..


 • vancheto: 5 0
  Мисля, че определен човек трябва да се заеме със задачата, всеки ден да публикува информация за случващото се и за това, което предстои да се случи в село Бояново.Логично е този човек да живее в селото и да получава информация от кметството, читалището, училищата и другите институции(а защо не и пряко свързан с тях), и после да информира нас - потребителите на сайта,които по една или друга причина не живеем там, но всеки ден с нетърпение очакваме да прочетем някоя вест от нашето селце. Сигурна съм, че все нещо се прави в селото,нещо, което да се сподели тук, а защо не и да се обсъди. Дано скоро да се появи този т.нар. бояновски репортер!
  yanev83: 1 0
  И на мен много ми се иска да се появи такъв човек, но просто не виждам кой може да е той... . В селото вече няма много млади хора, по - възрастните едва ли желаят да се занимават с това. Начина по който може да се получи е сайта да си има професионален репортер, на който да бъде заплащано, да събира и публикува информация в сайта. Тук също удряме на камък, понеже няма от къде да дойдат средствата, с който да бъде заплащано на този репортер....
  vancheto: 3 0
  Така е, в селото няма много млади хора, но има хора ,които работят в кметството, има и читалищно настоятелство начело с председател...........(!?)...не мисля, че заплащането е причина, по-скоро липсва желание.Ако един човек иска да направи нещо за хората, и има желание да е полезен за бояновци, той би го направил въпреки всичко...и без заплащане,а в случая, става дума просто за информация - няколко реда и може би снимки .Въпрос на гледна точка - лично мое мнение, неангажиращо никой и с нищо.Пък и в крайна сметка всеки,който има достъп до компютър,може да свърши тая работа.
  yanev83: 3 0
  Вярно е това, че ако човек има желание, може събира и публукува някаква информация в сайта, но работата е там, че не се намират такива хора, а кметството, читалището и другите институции в селото, въобще не се интересуват от сайта. Много се надявам да се намери такъв човек, който периодично да публикува информация за нашето село, имах надежди да срещнем подкрепа и от кметството и читалището, но...., както казах - няма никаква заинтересованост от тяхна страна. В читалището вече от доста време има интернет, би било добре, ако поне се публикуваха обявите за различните мероприятия, покани, програми...., но за съжаление няма интерес...