Седянката на село Бояново:

Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!

 • Споделете тази публикация:

  yanev83 (8) (580)


  Здравейте! Дочух, че има някаква вероятност и се работи по въпроса нашето село отново да има футболен отбор! Не зная до колко това е вярно и сериозно. Моля ако някой знае нещо повече по въпроса да сподели с нас. Много ще се радвам ако Бояново пак има футболен отбор!


 • katia: 3 0
  Желаещи да играят футбол сигурно има, но организаторите пак липсват.....освен, ако момчетата не се организират сами. А те могат.....имам предвид футболния турнир, който се състоя по инициатива на boyanovo.nfo
  countEsterhazy: 1 0
  А тази година ще има ли турнир?
  yanev83: 1 0
  Да, турнир ще има и тази година. Ще направим всичко възможно футболния турнир да стане ежегоден, а дано и някой ден Бояново да има футболен отбор, който да играе в окръжните групи.
  countEsterhazy: 0 0
  А за кога се предвижда? По време на събора ли?
  yanev83: 1 0
  Най - вероятно ще бъде по време на събора и турнира ще бъде включен в програмата. Ще гледаме футболния турнир да се проведе по време, когато на село ще има повече хора, по време на събора ще е най - подходящото време. Да се надяваме тази година да има повече отбори и повече публика. Когато започнем подготовката за турнира, всичко ще бъде обявено в сайта с подробности.
  stekata: 1 0
  много се радвам че ще има отбор на село бояново но ще стане трудно аз ще се радвам пръв.
  levski: 9 0
  Винаги Бояново е имал отбор и той се казва '' СПОРТИСТ'--БОЯНОВО, а сега ветерани - първите носители на златните медали и съответно на купата за 2011г. от първия турнир по футбол организиран от младежите на Бояново.( ДКМС)
  yanev83: 2 0
  Пак дочувам нещо такова... днес очаквам да има новина по въпроса!