Почивен к-с Камелия
Вот: 0/5 (0 Гласа)
|добавил: ko4ko61| албум: лични СЃРЅРёРјРєРё|Почивен к-с Камелия
  dobrin: 1 0
красота
dobromir: 0 0
прелест
lusitos: 0 0
това комплекс или вила е
ko4ko61: 0 0
с.Аспарухово област Варна /почивен к-с КАМЕЛИЯ/
yanev83: 0 0
Някой ден и на село може да има такъв хубав комплекс!
ko4ko61: 1 0
Природата -добра,язовир-има,дай боже да има и инвеститори.
yanev83: 1 0
Да така е, само инвеститорите липсват..., другото го има.
ko4ko61: 1 0
Не трябва да губим надежда.
Краси: 0 0
Само надежда не стига -трябват и действия!
VedaS: 3 0
Споко, действаме, просто още не е дошло времето))) И най-важна е все пак вярата, че животът ще стане по-хубав. След всяка рецесия закономерно идва подем на икономиката... и тогава - ДА ДОЙДАТ ДА НИ ВИДЯТ!! Представям си как седим в парка, на Жабокряка, пием бира с ушички, и женското дружество и младежката организация на Бояново се състезаваме кой по-интересен проект ще изпълни! Но, разбира се, за това не можем да работим, ако поне част от професионалната ни кариера не е минала там.. и ако не сме тясно свързани един с друг. Благодаря на създателите на сайта, че не само общуваме тук, а се спояваме в едно цяло и не позволяваме след като сме избягали от селото - то да избяга от нас. И съм горда, че съм 100% бояновец!!!)))
yanev83: 1 0
Много ми хареса последния коментар! Най - после малко оптимизъм! Защо наистина това да не стане?! Аз вярвам, че ще стане и още много хубави неща ще станат за селото! Радвам се наистина и ако сайта е полезен с нещо за селото!
katia: 1 0
И аз започвам да си представям и затова ми се иска по-бързо да се случва всичко.Но,трябва повече хора да се обединят около тази идея,да забравим различията,да превъзмогнем евтините спорове и само желанието -Бояново да се възроди,да ни дава сили да работим и заедно да постигнем целите си.
VedaS: 2 0
Не знам дали ще повярвате, но сте щастливци, че СЕГА разбирате за тая програма ЛИДЕР, която е наистина страхотна, но вече и моята душа се набра от чакане!!! Татко постоянно ме дразни, че само съм говорела и нищо не съм правела. Аз все му се моля да ми повярва, но да почака! Но вие си го знаете какъв е - или сега, веднага, или - ами то това няма да стане! Колко съм стенала вкъщи, че ако те не ми вярват, как ще убеждавам хората!!!! А истината е, че от ПРСР от 2009 година са усвоени някакви си 2-3%!!! пРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ??? ОТ милиардите за развитие на селското стопанство има мерки, по които до сега не е имало нито един кандидат, нито един проект (например по 111 - в подкрепа на организации на производителите). И затова за четвъртата ос ЛИДЕР в ЕП се приема Регламент за България и Румъния - ще се отпусне допълнително финансиране на ниво община за разясняване на същността на ПРСР, бенефициенти, проекти - ВСИЧКО!!! ? 20 МЕСЕЦА!!!! Първо кандидатства общината, печели проекта, 20 месеца информираме и обучаваме, а след това чак одобряват организацията, наречена Местна инициативна група, и Стратегията, и се обявяват поканите за проекти. Очакваме това да стане май-юни. До тогава трябва идеите да са ясни и да сме готови да ги оформим според изискванията, които все още не са готови ( аМИ КАК, като в министерството все уволняват някоя Калинка и като дойде новата, не знае какво да прави! На 110 общини са подадени отчетите и чакаме одобрение, трябва да се проверяват от 2 експерти, а в МЗХ в този отдел са само 3!! Внесохме отчета на Елхово за първия период на 30 декември 2009!!! 2009!!! Не и 2010!!! И още не са стигнали до него. А до 2013 парите трябва да са раздадени и проектите изпълнени!! Такава бюрокрация... просто съм ИЗУМЕНА!!! Да си кажа честно, не вярвах и преди все мислех, че някой е виновен!!! Нищо подобно. Системата е убиецът!!! Но и това ще мине. Само веднъж да драснат ред и да кажат - ХАЙДЕ, ВИЕ СТЕ!!! Какво, не сме ли готови, не знаем ли какво искаме... Ще им покажем! Иван обиколи с мен що села и паланки и затова сега сън не го хваща за тая младежка организация. Но на мен ми се иска и една на жените - Катюшке, ти, Ленка, .... поне 5, за старт! А после е лесно. Ако решите - свиркай да ви правя документите)
jelqzko: 3 0
Мечтите са хубаво нещо и засега са безплатни.
забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!