Вот: 0/5 (0 Гласа)
|добавил: countEsterhazy| албум: СЃ.Бояново|
  vancheto: 12 0
А това е нашата улица, най-славната в годините от детството ни.Веско знае защо го казвам. Незабравими спомени, игри - с една дума ВСИЧКО за нас. Сегаза жалост е пуста.Оживява , когато ние се върнем при нашите близки и съживяваме детските си спомени.
countEsterhazy: 9 0
Помниш ли пейката? Ние бяхме постоянно на нея, а когато хлапетата порастнаха и те бяха на нея през ваканциите, точно така както нас, далеч от големите и въпреки всичко на нашата улица.
vancheto: 6 0
Да , помня я .Тя стои и днес, и което също е за отбелязване,че и днес отново като се видим , пак седим на нея под сянката на липата.
k0kicha: 6 0
Тук още не сме направили "Левски оградата"
countEsterhazy: 9 0
ама на стълба има написано. май че беше емблемата на "Левски" и "Павел Панов хектрик"
vancheto: 1 0
Да ,има .
peniopavlov: 1 4
Хихи,май такива спомени останаха за левскарите...
k0kicha: 3 0
Ами Пеньо...чорбарите просто е нямало какво да напишат освен " 7:2 7:1 и 5:0 "
vancheto: 3 0
Не ! Това са нашите детски спомени, които всеки от нас ,който живее на улицата пази в кутийката с детските си спомени и до днес.
countEsterhazy: 2 0
Привърженици на отбора, на който му остават само още 20 дни в А група със седалище "Кочин парк" да мълчат. Здрасти Пенка, как си?
vancheto: 0 0
Помниш ли "пощите"?
countEsterhazy: 2 0
А това за хектрика на Павката май беше след на финала срещу Берое за купата на Съветската армия, когато все още тя беше с ранг на Национална купа
peniopavlov: 0 0
ЕЕЕЕ,малко грубичко беше това с парка,ама карай прощава се. Бива Веско,работим,и когато има време се веселим.Сега съм на Пампорово.
countEsterhazy: 0 0
Май това за "пощите" не си го спомням :-)
peniopavlov: 0 0
Ами ние се радваме на по друго ниво от това,макар 4е сега да е много тежко,но съм сигорен 4е вси4ко ще се нареди
vancheto: 1 0
А това е нашата къща, в която сме отраснали с брат ми, а днес живеят нашите мили майка и татко.
gojko: 0 0
ей ей там в ляво след къщата в зида имаше един камък дето се махаше и си криехме разни работи. Иначе колко колело съм карал тука а и ако чичо знае на колко години му карахме ижето ще ни дърпа ушите
gojko: 0 0
а пак и как се дразнехеме с Иван - котето, и се слагахме на сестра му, хахахах, лапешка работа
Nonka: 4 0
Улицата на левскарите, няма да забравя как се събираха в нашата къща на един черно бял телевизор сложен в салончето ни и гледаха мачове. А колко се риташе топка по стената на баба Мария - лека и пръст. Как ли е издържала жената???
countEsterhazy: 8 0
наистина това е улицата на левскарите, няма нито един заблуден чорбар от нея
vancheto: 3 0
Ами то при нас се предава по наследство......как да има...
sveian: 11 0
Тази улица за мен е безгрижно детство и игра,игра,игра...Такава игра каквато сегашните деца не могат и да си представят!Няма студ,няма жега-всички вън.Веско като по-малък го прибираха по-рано,той пък се пукваше да реве и надничаше през оградата какво става.Иван Котето редовно ядеше бой заради Галина от техните(и тя по-малка,все отзад бягаше и плачеше)А Иванка най-добре знае как се ходи в боровата гора на разходка като ни подгониха ония с ножовете,още се разтрепервам от страх.А "пощите"бяха между мен и Иванка и мен и Галина-трябва да има обща ограда-за "пощата" с Иванка аз ходих у баба Мария.На тема "нашата улица"може да се издадат цели томове.......Истината е,че когато ми е тежко се връщам мислено в детството,а там има много,много хубави моменти. Нещо се размекнах.Връщам се в реалността.
vancheto: 3 0
Ех, Светле, много ме разчувства! С тези редове докосна най-милите и съкровени спомени, които пазя в сърцето си , за родния дом , за безгрижното детство, за всички онези детски пакости , които вършехме и за всичко, всичко......наречено детство.
countEsterhazy: 4 0
A за тези с ножовете ако не беше Котето, щяхме да се на..аме от страх, той ни хвана двамата с Галина и ни влачеше. След това ходихме с чичо Кальо и цялата тайфа да ги търсим, ама нямаше никой. Май бяха само в нашето въображение. Поне аз нямам спомени да съм ги видял, но след като някой извика, че има хора с ножове....
vancheto: 2 0
Ами как да ги видиш, ти и Галина като най-малки бяхте и най-отзад.Аз брат ми го държах за ръката( така ме бяха инструктирали майка и татко).
countEsterhazy: 3 4
Кой знае кое дърво ви се привидяло, на човек с нож, ама нали сте по-големи ви се поведохме по акъла :-)
vancheto: 2 0
ха-хаха, хайде сега не искаш да признаеш, допускам,че може би е било шега на големи от нас тогава момчета, но истината е ,че това е истинска случка.
dimitrina: 16 0
Мили деца сега улицата е пак така красива поне в моите очи на нея мина повече от живота ми но е пуста няма ви вас няма ги и вашите деца,няма ги вече и близките ни хора.Всеки ден я гледам но е пуста без глъч и детска врява.Няма вече с кого да гледаме до късно зъзвездията колко хубаво беше ,но минало.......
забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!