Имало едно време и военни в Бояново!!!!!!!!
Вот: 0/5 (0 Гласа)
|добавил: smaili1972| албум: имало|Имало едно време и военни в Бояново!!!!!!!!
  katia: 2 0
Прилича ми на снимка от Втората световна война.
foo55: 3 0
Ами не е от тази война-просто е снимка от близкото минало на НРБ-така се правиха понтони-изкуствени мостове за преодоляване на препятствия/долове,реки и т.н/Това бе до 1990г!Ако,Ваша милост е родена тогава или още по-късно-няма как да знае тези факти!Успех с откриването на подобни прилики!!!
dobrev: 2 0
Да така се строяха понтони но това беше до 2002г. , когато умните ни упраляващи слека ръка ликвидираха и последното поделение и сега всичко е разрушено и разграбено а има ужким охрана на обектите!?
roro_5: 2 0
Това са мостоваци от поделение 34210 .За съжаление не мога да се сетя как се казваше лейтенанта на снимката . Тогава се ходеше на учения яко ,колко сме разпъвали и ние НП-то......Аз бях ел.техник в позиционна рота.
roro_5: 1 0
Обадих се на приятел и той ми каза името на този в средата лейтенант Калчо Калчев .До колкото разбрах сега е бил някаква клечка в щаба на дивизията в Ямбол.
dobrev: 1 0
Щаба на дивизията беше закрит заедно с под.34210 през месец юни 2002г.Сега там е руини както поделенията в село.
ivailostan: 1 0
Това е пътно мостова рота скомандир ст лейте нат М Кънчев от в Търново през лятото на 1992г на местността херинга на река Тунджа учение за направа на тмм аз съм клекналия войникдо изправени офицер зад мен ел Калчев в горния ляв ъгъл еротния кънчев
забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!