Вот: 0/5 (0 Гласа)
|добавил: countEsterhazy| албум: пїЅпїЅ.пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ|
  dimitrina: 9 0
На 6 декември Българската православна църква чества празника на св. Никола - Никулден.Честито на всички носещи името му,да са живи, здрави и щастливи,колкото са люспите на шарана толкова късмети им желая!Честито и на техните семейства и Бог да пази всички ни!
dimitrina: 7 0
Скъпи приятели,познати в навечерието на Бъдни вечер,в Коледната нощ когато небето се разтваря и нощното сияние на Божията звезда огрее небето приемете моите пожелания за здраве,щастие и начало на една нова година с много радости и благополучие.Всяко Коледно желание ще се сбъдни,ако вярваме в него.Където и да сте приятели нека моите пожелания за всичко най-хубаво ви стигне!ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ПРАЗНИЦИ!!!!!
vancheto: 5 0
Днес, 27-ми декември, почитаме паметта на св. Стефан - един от седемте ученици на Исус Христос, пръв архидякон и първият мъченик за християнската вяра.Това е третият ден на Коледа и последният празник за годината. Според традицията на този празник се "затваря кръгът" на старата година. Днес празнуват всички с името Стефан, Стефка, Стоян, Стоянка, Станка, Стойчо, Стоичко, Стоимен,Венцислав(а),Станислав(а), Цонко(а),Запрян.Честито на всички именници! Нека бъдат живи и здрави , и с гордост да носят името си!
забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!