Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Към дълбоко неуважаваната от вчера, засега министър на вътрешните работи

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Г-жо Бъчварова,
  След поредната ви изцепка, а по същество- груб манипулативен акт, не мога да не изразя огромното си огорчение от нелепото грубо манипулиране на общественото мнение, отново чрез разделяне! Защо?
  1. Да аз и мои колеги бяхме на митинга- протест в с. Бояново!
  2. Да аз и те не сме постоянно живеещи в селото!
  Но това в никакъв случай не е основание да обвинявате мен и десетки други като мен в подстрекателство на „местните“! А и те първо не бяха30-тина, както зле са донесли доносниците и второ те, живеещите на село не са втора категория и не са за подценяване!
  Аз и много такива като мен сме живели , служили и работили в селото в различни периоди, основно в по- млада възраст. За нас като обществено отговорни хора не е без значение какво и как ще е там след нас, за разлика от вас може би! А и умишлено пропускате, да се надяваме случайно, че бяхме и официално поканени от местната власт.
  В кое си качество си позволявате да делите хората и да решавате кой може и трябва да има мнение по проблемите на с. Бояново?
  Накрая, не забравяйте, че когато болшинството от „външните“, според вас, сме работили по въпросите на защитата и отбраната на Родината си, вие сте си пили бозичката в някоя квартална сладкарничка!

  Владимир Митев


  добавил:yanev83дата: 2016-10-30 20:46:56
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!