Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Виртуалното село става все по-популярно

  Вот: 2.86/5 (320 Гласа)

  В момента нашият сайт, който наричаме "виртуално село" се посещава от 76 регистрирани потребители и много други, които само разглеждат селото ни. Ние, администраторите доста се трудим, за да привлечем вниманието ви и най-вече да ви накраме да бъдете активни. Не мислим обаче, че 76 потребителя са достатъчни или,че това е максимума. Всички знаем, че много повече хора, пръснати из цяла България, имат нещо общо с нашето село. Затова ни трябва и Вашата помощ. Нека всеки от Вас да разпространи сайта на приятели, роднини или познати, които са свързани по някакъв начин с Бояново.

  Освен всичко направено до сега в сайта, обмисляме и много нови идеи, както и функции на профилите. Една от функциите, които ще създадем ще бъде рейтинг система, чрез която ще можете да оценявате профилите си. Впоследствие ще бъде направена игра за най-активен потребител през месеца, а победителят от играта ще спечели уникална награда. Но, нека не издаваме повече! Бъдете активни потребители! Публикувайте статии, коментари, снимки и не забравяйте любимото си село!


  добавил:k0kichaдата: 2010-11-25 07:59:25
  Споделете тази статия: • katia:() 2 0
  Сигурна съм,че след не много време броят на виртуалните жители ще достигне броя на местните жители,но затова всички трябва да съдействаме на администраторите,като популяризираме сайта истанем по-активни.
  k0kicha:() 1 0
  Точно към това подтиквам всички!
  VedaS:(09-28-11) 1 0
  Страхотно се чувства моя АВАТАР във виртуалното село! Благодаря ви, момчета! Благодаря ви и за това, че позволихте да покажем снимките от галерията на виртуалното село в мултимедийната презентация на площада в реалното село) Идва времето, когато сайта трябва да има и официален раздел, в който да се публикува информация от различни институции. Успех ви желая!
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!