Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Започва новата ни игра - "Бояновец-репортер"

  Вот: 2.65/5 (339 Гласа)

  Драги Бояновци,
  готови сме с новото предизвикателство за Вас, потребителите на нашият сайт! Както вече знаете, през месец декември се проведе първата ни игра, която спечели най-активният ни потребител. Сега новото ни предизвикателство също се влияе от активността. Този път не от каква да е активност, а от публикуване на материали за нашето село. Името на играта и призванието, което ще носи победителят от нея е "Бояновец-репортер".

  Всяка публикувана статия, в която се разказва за село Бояново и не е копирана от друг източник ще Ви носи най-голям брой точки. Снимките публикувани в албум "Селото" също ще трупат точки към вашият актив. Точки ще ви дават и всяка публикувана обява и коментар.

  Играта ще започне на 01.02.2011г. и ще продължи до 01.03.2011г.
  Победителят от играта ще спечели уникална чаша на село Бояново, в която всеки ден ще може да пие своето кафе пред компютъра и да "сърфира" в boyanovo.info!

  Пожелаваме успех на всички участници!


  добавил:k0kichaдата: 2011-01-29 14:27:52
  Споделете тази статия: • peniopavlov:() 0 0
  Даа,интересно предизвикателство....
  katia:() 0 0
  Пишете по точно.За каква публикация-колко точки,какво и как ще оценя,за да не стане бясна напревара-количество за сметка на качеството.Например могат да се отделят няколко жанра :за актуални новини,за историята на селото,за спомени и интересни случки свързани с Бояново
  k0kicha:() 0 0
  точно заради това не сме написали, кое точно колко точки носи! А просто, кое носи най-много точки!
  yanev83:() 0 0
  Добре, само може да кажем, че за публикуването на хубави, актуални и авторски статии, новини, интервюта, свързани със село Бояново ще се получават доста повече тчки, от колкото за добавянето на каквато и да е друга информация(снимки, коментари и обяви).
  galq:() 0 0
  а ние който нямаме достъп до селото и новините?....
  lusitos:() 0 0
  явно е ,че едни и същи хора ще пишат статии и новини, просто е неизбежно
  Nonka:() 0 0
  Здравейте на всички! Калояне направи отделна секция - видео, за да качим всички филми правени в Бояново и за Бояново! Има няколко рода в селото, които правиха родословни дървета. Нека тези хора дадат материалите! Като за начало се обръщам към Веско Обрешков с желание да качим родословното дърво на рода Обрешкови!
  k0kicha:() 0 0
  Секцията със видеото ни е проблемна и все още е към проектите на сайта. Ще стане, но незнаем кога. И аз 5 DVD диска със филми, но за момента няма как.
  Nonka:() 0 0
  Да ги качим във Ви бокса и да дадеш линкове в сайта?
  vancheto:() 0 0
  Книгата на рода Обрешкови я имаме всички наследници от рода.Моята е у мен, брат ми също я има.
  zlatinzlatev:() 0 0
  аз също разполагам с видеофилми от село Бояново свалени от видеокасети мога да ги дам също така ако имате филми за Бояново само на видеокасети мога да ги сваля в електронен формат подходящ за качване в интернет ще окажа съдействие на всеки, който разполага с такива филми единствено на видеокасети да ги качим в страницата на селото
  k0kicha:() 0 1
  Условие на играта е също публикуваната статия да не се повтаря с тази на друг потребител!
  yanev83:() 1 0
  Моля ви, когато качвате статии не копирайте информация от чужди сайтове. Ако не сте запознати с правилата за ползване на сайта, моля прочетете ги преди да качите вашата статия!
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!