Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Крокодил във водите на Тунджа!

  Вот: 2.77/5 (279 Гласа)

  Бдителни граждани са сигнализирали за необичайна гледка в река Тунджа, на която се натъкнали вчера следобед. След разходка в резерват Долна топчия, докато са пресичали моста в близост до спортния комплекс, семейство от град Елхово са забелязали крокодил, който плува свободно в река Тунджа. Въпреки създалата се суматоха около необичайната гледка за нашите географски ширини, едно от децата е успяло да заснеме животното със своя мобилен телефон.

  Не е ясно как крокодила е попаднал в река Тунджа и дали е единственият обитател в този район. Призоваваме гражданите и любителите на риболова по поречието на река Тунджа да са бдителни и при такъв случаи да сигнализират Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури, които са единственият компетентен орган в този случай.

  Зоолози твърдят, че е възможно някой да е гледал екзотичното живото в дома си, а след като е станал прекалено голям, съвсем безотговорно го е пуснал на свобода да се оправя самостоятелно с неволите на дивия живот. За щастие до този момент няма инцидент въпреки, че крокодилите са едни от най-хищните животни на планетата.
  Информацията е на Елхово.нюз


  добавил:katiaдата: 2014-04-01 11:41:15
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!