Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Предложения и препоръки

  Вот: 2.81/5 (362 Гласа)

  Вашата помощ ни е необходима за да направим сайтът на селото още по-полезен и използван от самите нас - Бояновци. Изпращайте вашите мнения, предложения и идеи за сайта. Ще се опитаме да изпълним всяко ваше желание за доброто на сайта.


  добавил:k0kichaдата: 2010-11-12 18:35:37
  Споделете тази статия: • yanev83:() 2 0
  Хайде изпращайте и се регистрирайте!
  yanev83:() 2 0
  Хайде бомбайци! Давайте някакви предложения и информация за сайта на нашето селце!
  katia:() 1 0
  Предлагам,коментара на Ивето-"Започваме да се събираме,ей ни пак на село.."за мото на сайта
  yanev83:() 3 0
  Имам една молба към всички! Моля, когато качвате каквато и да е информация на сайта (коментари, статии, обяви, описания към снимките), пишете на кирилица! Така сайта ще изглежда по-добре и ще бъде по четлив. Все пак живеем в България и пишем на бългаски с българската азбука.
  yanev83:(08-08-12) 5 0
  По предложение на Тошко Браилски, беше направено малко подобрение в сайта и вече ще можете да променята своята парола. За целта е нужно да влезете в профила си от та да изберете редактираи-->смяна на паролата. Появяват се две полета - Стара и нова парола. В първото поле въвеждате старата си парола, такава каквато е в момента, а във второто поле въвеждате желаната от вас нова парола.
  toni_pl:(08-11-12) 3 0
  Янев благодаря за бързото реагиране!
  yanev83:(08-14-12) 4 0
  Ще се радвам ако има нови предложения и препоръки за сайта.
  yanev83:(02-08-13) 3 0
  Вече можете лесно да споделяте статиите и снимките от сайта във facebook и svejo.net, чрез бутоните и , към съответното съдържание(снимка или статия). Ще се радваме да получим всякакви нови предложения свързани със сайта! Ако имате предложения, моля пишете ги директно, като коментар под тази статия или на лично събщение.
  yanev83:(12-29-13) 2 0
  Здравейте! От днес сайта на село Бояново има малко подобрение, може би някой от вас вече са го забелязали . При посочване с курсора върху някой от последните коментари се отваря малко прозорче с изображението и заглавието на съдържанието, за което се отнася коментара и съответно снимка и имената на потребителя ако коментара се отнася за профили. Надявам се, че малкото подобрение ще ви хареса и ще бъде полезно!
  yanev83:(01-05-14) 2 0
  Boyanovo.info вече разполага с още едно подобрение - подобрена е системата за публикуване на снимки. Това подобрение ще ви помогне по - лесно и по - бързо да публикувате вашите снимки без да се налага презареждане на страница и също така вашите снимки ще бъдат с по - добро качество. Надявам се това да ви стимулира да публикувате повече снимки в сайта!
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!