Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Интервю с Динка Добрева от село Бояново - част II

  Вот: 2.93/5 (340 Гласа)

  boyanovo.info: Казваш, че кмета не си мръдва пръста. Как според теб той може да съдейства за това? Не е ли това решение на младите хора и не е ли нужна инициатива от тяхна страна?
  Динка Добрева: Така мисля. Аз съм член на Сдружението по Европроекти и Асоциацията на микропредприятията, там разполагат с експерти, които чакат някой да ги покани, някой да организира срещи за презинтиране на програмите, но кой го е грижа? Според мен той е този, който трябва да направи първата стъпка... има доста млади хора, които все още са си на село и ако той не им подхвърли идета, не предложи подкрепата си... те ще се блъскат като "Вода в бряг" и като им писне... всеки хваща на където му видят очите, грубо казано, но за съжаление е ИСТИНАТА. Проблемите на селото са много и едва ли говорейки си тук с теб ще променим нещо... аз не съм от хората на приказките... опитвам се да съм човек на действията, защото полза от приказки няма, има реални проблеми, които чакат своите реални решения. Завършила съм Предприемачество и мениджмънт в туризма,по професия съм Фирмен мениджър, моите преподаватели, живота и бизнеса ме научиха на това,да се боря с проблемите и никога да нв отлагам за утре, да се отнасям към хората така както искам към мен да се отнасят
  boyanovo.info: Със сигурност има проблеми! Би ли споменала само три от тях подредени по важност, така както ти би ги подредила? Като изключим този за който говорихме вече.
  Динка Добрева: Те всички са важни, но ще се опитам да ги подредя:
  1.Моста над река в най-скоро време може селото ни да стане известно и това, че моста е разделил селото ни на две.
  2.Блоковете за които се говори само по време на избори, така никой нищо не направи по въпроса.
  3.Създаване на Англо - българско сдружение със стопанска цел - с цел разкриване на работни места.
  4.Културния живот на село е под всякакъв минимум, на културните мероприятия се гледа с насмешка, и т.н.


  добавил:yanev83дата: 2010-12-20 22:51:38
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!