Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • ФК "Бояново 2012" с втора загуба.

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Футболният клуб "Бояново 2012" отрази втора загуба в "Б" окръжна футболна група. Футболистите на Бояново загубиха с 3:5 в тежък мач като домакин на стадиона в Бояново, срещу отбора на "Спартак" - с. Търнава.
  Началото на мача започна добре за домакините. Момчетата направиха няколко добри атаки и удари към вратата на гостите от Търнава, но без успех.
  В 30-тата минута, "Бояново 2012" откриха резултата с далечен удар на Ангел Данев от границата на наказателното поле, пратен точно в долния ляв ъгъл на вратата на Търнава.
  Осем минути по-късно обаче, гостите изравниха. Нападателят от Търнава бе изпуснат зад защитата отляво на вратаря Калоян Желязков и отправи лек удар към вратата, но топката отскочи от бабунка точно пред ръцете на нашия вратар, и влезе във вратата. Така завърши и първото полувреме.
  Второто полувреме бояновци започнаха доста добре. Последваха няколко бързи атаки и след разбъркване пред вратата на Търнава, най-съобразителен се оказа Живко, който направи резултата 2:1.
  След още няколко добри атаки и силен натиск на "Бояново 2012" с прехвърлящ удар нападателят Васил Василев покачи резултата на 3:1. Но тук умората си каза думата...Последваха доста атаки към вратата на Желязков. Няколко пъти нападателите бяха изпускани сами срещу вратаря, но уви, той успя да се справи и безпроблемно улови топката.
  След контраатака от дясно бе изпуснат единият от нападателите на Търнава, който проби и подаде на свой съотборник, който бе останал съвсем сам от дясната страна на вратаря Желязков, и направи резултата 3:2. Натискът на Търнава продължи и минути по-късно резултатът бе изравнен - 3:3.
  Тук основният защитник на Бояново - Сашо се контузи, след остро влизане и излезе от игра. Смените бяха извършени и Бояново остана с човек по-малко. Това се отрази и на крайния резултат на мача, завършил 3:5, в полза на гостите.


  добавил:k0kichaдата: 2012-10-01 18:08:41
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!