Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Правила за ползване на сайта!

  Вот: 2.75/5 (334 Гласа)

  Правила за правилно ползване на сайта, публикуване на всякакъв вид информация и снимки.

  1. Писането на всякаква информация, включително и коментари се извършва единствено и само на БЪЛГАРСКИ език, използвайки КИРИЛИЦА, без замяна на съществуващи букви с цифри. Изключения се правят само за наименования.

  2. Всяка новина, статия или обява трябва да е свързана по някакъв начин със село Бояново или да е заявено предварително желанието от друг потребител, за публикуване на дадената такава.

  4. Всяка новина, статия или обява НЕ трябва да е вече публикувана от друг потребител на сайта или да е копирана от друг източник, освен, ако това не е изрично посочено в публикацията.

  5. Всяка снимка, публикувана в албум с име "Селото" задължително трябва да е направена в село Бояново и да не показва точно определено лице. В противен случай снимката ще бъде премахната.

  6. При качването на снимка, избираите точно определения албум, в който искате да бъде снимката, като спазвате т.5

  7. По-време на интернет игра, организирана от boyanovo.info всяка излишна, повторена или безсмислена информация под формата на статия, новина, обява или коментар с цел спечелването на точки и по-предно място в класацията ще бъде изтрита.

  8.Забранено е публикуването на статии, новини, обяви и коментари, които по един или друг начин противоречат на българското законодателство, расистки и насаждащи омраза между хората. Забранено е публикуването на порнографско и оскърбително съдържание.

  9. Всякакви лични въпроси и теми , не засягащи останалите потребители се обсъждат на лични съобщения, а не на страниците на сайта.

  10. Всяка публикувана информация, която не отговаря и нарушава горепосочените правила ще бъде безвъзвратно изтрита, а потребителят ще бъде предупреден за неговото нарушение. При второ или трето нарушение, потребителят ще бъде наказан.

  11.За извършени нарушения всички потребители подлежат на наказание по усмотрение на екипа на сайта. А те са:
  - Предупреждение 10-90%
  - Забрана за публикация за период от време.
  - Изгонване на потребителя , респективно изтриване на профила

  За въпроси - Skype: boyanovo.info или контактната форма на сайта.


  добавил:k0kichaдата: 2010-12-05 19:37:31
  Споделете тази статия: • galq:() 1 0
  КРАИНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СЕ СЛОЖАТ ПРАВИЛА!
  ceca:() 1 0
  м дааа аа аз не съм н епослушна налиии? иначе щях да съм фръкнала до сега т тук хихи
  MITAKAAAA@FEN:() 1 0
  пичове един да каже как се трият снимките от този саит бе и има ли изобщо такава функция
  vancheto:() 1 0
  о
  vancheto:() 1 1
  обърнете се към k0kicha и yanev83
  yanev83:() 2 0
  От днес вече можете да редактирате вашите снимки - да ги изтривате, да сменяте заглавията им и категорията им. Всичко това можете да направите като влезете в профила си (редактирай/редактиране на снимки). Също така е въведено ограничение за лични снимки, което е 50 броя, личните снимки вече ще бъдат видими само в профила на съответния потребител. За повече информация, моля обърнете се към yanev83 или k0kicha.
  peniopavlov:() 2 0
  Хубаво е че има правила в сайта!Поздравления за админа!
  k0kicha:() 2 1
  Благодарим!
  k0kicha:() 3 0
  Поради зачестилите грешки или по-точно непрочетени правила от повечето потребите, както нови така и стари, напомняме, че тук са правилата на сайта, които всеки потребител трябва да прочете преди да пише статия, да публикува снимка или какво да е в нашият сайт.
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!