Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Без интернет...

  Вот: 2.91/5 (256 Гласа)

  Повече от месец в залата с компютрите на НЧ "Светлина - 1926 " с. Бояново няма интернет. Прекъснат е захранващия кабел под земята. По пътя Бояново - Елхово, в ляво, в нивите се виждат през 15 - 20 метра изкопи. Търсачите на медни проводници, които са мародерствали из земеделските земи не само са унищожили голяма част от засетите площи, но и лишиха от интернет младите хора в селото, които всеки ден с нетърпение чакаха пред вратата на читалището. Някои от земеделските производители, чийто имоти са засегнати, са уведомили РУ " Полиция" - гр. Елхово. Да се надяваме, че виновниците скоро ще бъдат заловени, както и че прекъснатия кабел скоро ще бъде възстановен.


  добавил: анонимно дата: 2012-03-21 17:00:48
  Споделете тази статия: • dobrev:(03-21-12) 2 0
  Вече не се полагат медни кабели за комуникации ,полагат се оптични влакна в пвц тръби,за които неграмотните смятат ,че това е кабел с медни жила и че ще изкарат много пари,но ядец.Само където се блъскат да копаят и лишават потребителите от услуги.Но прос народ слаба държава ,ако все още я има!
  yanev83:(03-24-12) 1 0
  Има ли някакви новини относно проблема с интернета на село? Все още ли няма интернет?
  ceca:(04-02-12) 1 0
  г-н Добрев не издавайте какво точно има закопано,че току виж са започнали да търсят пазар на ПВЦ и оптични влакна ....ако не са го намерили де.За някой хора е по-лесно да крадат и рушат готовото от колокото да работят и градят
  katia:(04-03-12) 0 0
  До преди два дни, все още нямаше интернет........
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!