Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Пожар край Бояново

  Вот: 2.8/5 (277 Гласа)

  Първите топли дни и човешката небрежност и безотговорност предизвикаха пожар в месността "Лозята". Вероятно огънят е тръгнал от сметището, където някой е запалил огън и вятърът го е насочил към близките лозя. Горяха сухи треви и храсталаци. Едното лозе е почти унищожено и пожара се разрастваше, като обхващаше и съседните парцели. Наблизо имаше стадо крави и нямаше хора, които да се опитват да загасят огъня. За съжаление, не успяхме да се свържем с кмета, за да го информираме за възникналия пожар.


  добавил: анонимно дата: 2012-03-18 17:33:46
  Споделете тази статия: • dobrev:(03-18-12) 2 0
  Това сметище ,от което е тръгнал огъня регламентирано ли е и кой отговаря за него? Кмета има много права и задължения според ЗМВМСУ ,но и той е човек ,и той има нужда от почивка,затова има въведен национален БЕЗПЛАТЕН ТЕЛЕФОН ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ на ,който се подава информация и се търси помощ.ТЕЛЕФОНА Е 112 избира се без проблем.
  ceca:(03-19-12) 0 0
  И пак започваме....кой крив кой прав!Защо не успели с кмета да се свържат?Защо не се обадили на 112?Пак започваме с кой какви задължения има....!!А ако човека не е имал телефон в себе си и няма от къде да се обади?Според мен виновен е този или тези които са си изхвърляли боклуците там,защото от една бутилка или стъкло при нагряване от слънцето сухата трева или отпадъци около нея се възпламеняват..вината е тяхна и на тези който са позволили това,ако имаше солидна глоба за този който си хвърля отпадъците където иска нямаше да е тъка,ако имаше някакви закони,които естествено да са спазвани нямаше да живеем сред купища от боклуци...!!
  dobrev:(03-19-12) 0 0
  Закони има ,но закона е за КОН ,не е за ЛЪВ!
  ceca:(03-19-12) 0 0
  ..........конското стадо е голямо!
  levski:(03-19-12) 2 1
  Кмета си е кмет, добър,лош, такъв са си го избрали. Но ако на хората не им светне малко крушката за отговорност или за идеи, които могат да променят живота им, няма кой да помогне. Всичко друго е ала, бала.
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!