Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Обръщение на кандидат - кмета Динка Добрева

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Уважаеми дами и господа, На България и липсва Ред, законност и справедливост. Това, на което сега управляващите казват ред – е полицейщина. Това, на което казват законност са изгодните за тях закони, които приемат. Това, на което казват справедливост е паричната гаранция, която определят на всеки, дръзнал да наруши законите на Р България.
  Ежедневно виждате, че продължава театъра „За милиони няма закони, за кокошка няма прошка“. Това ли искаме и докога ще търпим? Сега е времето да променим това. Гласувайки за кандидатите на ПП „Ред, законност и справедливост“ Вие ще подадете ръка на промяната. Само РЗС се обяви срещу и се бори с корупцията, само РЗС иска да свика Велико Народно Събрание и Нова Конституция за една Нова, по-добра България, където да няма разделение. Само РЗС иска да намали броя на депутатите. Само РЗС и кандидатите за президент и вицепрезидент,кандидатите й за кметове на общини, кметове на кметства и общински съветници са максимално заредени с желанието и амбицията да разрешат натрупалите се с годините проблеми от икономически, социален, здравен, културен и образователен аспект. Затова ще Ви кажа: Не пишете двойка на неизпитан ученик! Подкрепете ни и ще видите, че гласът Ви не е бил напразен! Години наред ни къпеха с празни думи и обещания. Кажете край на безхаберието, безотговорността и бездействието! Имате нужда от амбициозни, упорити, пробивни и отговорни хора доказали себе си и познанията си с действията и позицията си. Проблемите ни са много. Липсата на работа, ограниченият достъп до информационните технологии, ненавременните и недостатъчни медицински грижи, липсата на забавления, умиращите паркове, дупките по улиците, липсата на мръсен канал прогонват младите хора и малко по малко Бояново си отива. Аз не искам това.
  Аз искам в Бояново да се раждат деца и родителите им да имат работа и финансова сигурност, искам и ще работя за повече зелени площи и градинки, искам нова канализация – водоснабдителна и водотточна, искам и ще работя за почистване на коритото на реката, и изграждане на диги, за да предпазим къщите от наводнение, искам нов мост и нова инфраструктура, искам чисти улици и регламентирани сметища, искам навременно зимно почистване на снега и опесъчаване, искам обезопасени детски площадки, искам правилно разпределение на общинските жилища за нуждаещите се, искам да се изгради и културно-туристически коридор, който да включи и Бояново, искам повече културни мероприятия, продължение на художествен преглед „Кукери“ и съживяване на традиционния Събор в с. Стройно, искам и почистен гробищен парк не само за Бояново,но и за с.Стройно. Всичко това, което искам, го искам за всички нас и децата ни, за едно ново европейско Бояново. Готова съм да работя по всички тези проблеми за разрешаването им, но за да се случи това ми е нужна Вашата подкрепа. Уважаеми дами и господа, животът ни е Универсален магазин и често ни предлага всичко, дори и това, от което нямаме нужда. Сега съдбата е благосклонна и Ви предлага това, което търсите в мое лице – от Вас зависи …! Изборът е Ваш! Благодаря на всички, които ще повярват в мен и ще гласуват за мен и Ви обещавам, че няма да отида и да се подпиша, за да получа заплата, ако не съм я заслужила. Благодаря Ви! Да върнем младите в Бояново!

  Гласувайте с Номер 14,ако и на Вас, както и на мен Ви е болно за това,че Бояново си отива, и Ви е писнало само да се говори за проблемите,а никой нищо да не прави.Аз доказах с действията си,че ми пука за селото ни,за хората ни,за децата ни. Имах възможност да се реализирам другаде,но предпочетох Бояново,защото Бояново ми е подарило много щастливи детски дни,тук са част от съучениците ми,тук са родителите ми,тук е домът ми,тук е и бизнесът ми. Бояново пази моите падения и възходи,затова съм тук и ще остана,защото се чувствам длъжна,ако ми дадете шанс да направя всичко възможно ДА ВЪРНА МЛАДИТЕ В БОЯНОВО!


  добавил:yanev83дата: 2011-10-04 06:45:08
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!