Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Българската Шакира се вля в редиците на фолка

  Вот: 2.76/5 (325 Гласа)

  Родната чалга сцена бе озарена от поредната звезда! Ямболийката Vanessa дебютира пред аудиторията с първия си сингъл „Три думи“. Ямболийката, чието истинско име е Ваня Стоянова, е наричана от доста свои близки „българската Шакира“.

  Причина за сравненията със световноизвестната изпълнителка са уникално близките им тембъри. В първото си парче тя не загатва много за това, но в близкото бъдеще ще видим целия и потенциал.

  Vanessa е новата перла в каталога на музикалната компания на Ники Китаеца – „Real enterprises“. Чаровната брюнетка от няколко години се занимава с музика. Участвала е на много конкурси, сред които „Мюзик айдъл“, „Тракийска лира“ и „Сребърна Янтра“.

  Песента „Три думи“ е по музика, текст и аранжимент на Боби Павлов, познат покрай дуетите си с брадъра Пацо.

  Vanessa се надява, че с дебютния си сингъл ще успее бързо да влезе в сърцата на хората, след което да продължи да ги радва с това, което най-много обича да прави, а именно да пее.

  Ваня не само е от Ямбол, ами е и от нашето мило село Бояново! Тя е поредната личност и талант, свързан със селото. Да пожелаем успех на Ваня и дано достигне до високите нива на поп фолка в България.

  Песента на Ваня можете да чуете тук!


  добавил:k0kichaдата: 2011-07-16 11:22:37
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!