Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Вече може да добавяте коментари и към снимките!

  Вот: 2.7/5 (386 Гласа)

  Здравейте!
  Възможностите на нашия сайт стават все повече! От днес вече имате възможност да добавяте коментари и към всички снимки! Когато щракнете върху дадена снимка, за да я видите в реални размери, долу под нея ще видите поле за въвеждане на текст и бутон 'добави коментар'. За да добавите коментар към снимка, такак както и коментари към профил или статия, трябва да сте влезли в профила си. Когато щракнете върху бутона 'добави коментар' и коментара ви е добавен успешно над полето за въвеждане на коментар ще се появи зелен надпис 'Вашия коментар беше добавен успешно!'. Добавения коментар ще бъде видим след повторно разглеждане на снимката и ще се появи в дясната колона на сайта в графата 'Последни коментари'.
  Наслаждавайте се на новата възможност и не се колебайте да добавяте коментари!


  добавил:yanev83дата: 2010-12-03 23:36:00
  Споделете тази статия: • lusitos:() 0 0
  ние това и правим
  yanev83:() 0 0
  А така! Браво на вас!
  ceca:() 0 0
  да де ))))))) аз не сам от много колебливите нали знаеш.. )))))))))))))малко бях позакъсняла ама ето ме ......
  lusitos:() 0 0
  а така само напред )))
  yanev83:() 0 0
  След последните подобрения направени в сайта, вече всички потребители ще получават съобщение при добавяне на нова статия. Също така ще получават съобщение и при добавяне на коментар към публикувана от тях статия.
  yanev83:() 0 0
  Искам да напомя, че има тест за бояновци! Който иска да го реши може да го направи, като щракне на банера на първата страница.
  yanev83:() 3 1
  Здравейте! Искам да съобщя, че вече можете да давате оценка дадените кометари към статии или снимки. Може да го направите като съответно за положителна оценка щракнете върху зеленото квадратче, аз за отрицателна върху червеното квадратче. Оценката на коментарите, така както и оценката на снимки и статии е анонимно. Дано новата възножност да бъде полезна.
  yanev83:() 3 0
  Може би вече сте забелязали новото подобрение в сайта. На главната страница под блока, в който се показват потребителите, които са на линия, вече можете да видите дали на съответната дата има потребители рожденници. Ако има рожденници, можете лесно и бързо да им честитите, като щракнете върху името на рожденника и му изпратите съобщение. Днес имаме цели двама рожденника! Да им е честито!
  katia:() 4 0
  Браво,много хубава идея,така нашите рожденици ще получават повече поздравления за рождения си ден!
  yanev83:() 2 0
  Здравейте! Направени са още две промени в сайта, с които искам да ви запозная. Първата е, че вече можете да добавяте анонимни статии. За целта трябва да отбележете с отметка квадратчето срещу 'Желая публикацията да бъде анонимна'. Втората промяна е в личния профил. В личния си профил, вече ще намерите и връзка с текст 'изх. съобщения', чрез тази връзка можете да видите всички изпратени от вас съобщения, също така можете да проверите, дали съответното съобщение е прочетено от получателя си.
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!