Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Внимание! Парични измами!

  Вот: 2.61/5 (311 Гласа)

  През последните седмици отново са регистрирани случаи на парични измами сред населението, информират от РУ на МВР "Елхово".
  Жертва може да бъде всеки, който притежава домашен или мобилен телефон. Обикновено звъни телефонът, чува се глас, който в началото не можете да разпознаете. Опитвате да се досетите кой се обажда и назовавате някакво име. В този момент вече сте хванат в "капана" на измамника. Той се радва, че сте го познали и Ви моли да му услужите с пари. Веднага ви обещава възвръщаемост на парите, дори с печалба!!! В друг случай се обажда "Полицай", "Адвокат", "Следовател" или "Прокурор" и Ви казва, че Ваш роднина е задържан за произшествие и трябва да изпратите пари, за да го "отървете"!!!

  Уточнява кога ще дойде за парите, но никога не идва лично. Когато по - късно потърсите познатия си или роднината си оказва се, че той няма представа за какви пари става дума.

  Уважаеми жители на Община Елхово, бъдете предпазливи и не се доверявайте на хора, които Ви обещават лесна и бърза печалба! Не се доверявайте на хора, които Ви искат пари, за да "ОПРАВЯТ" проблем на ваш роднина.

  От ръководствата на Община Елхово и РУ на МВР "Елхово".


  добавил:yanev83дата: 2011-05-11 18:01:50
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!