Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Край на участието на Калоян Желязков в конкурса за Мистър Бояново 2011!

  Вот: 2.97/5 (308 Гласа)

  Днес 14.04.2011г. в 18:20ч., 11 дни преди края на надпреварата, Калоян Желязков, по собствено желание отстъпва и се отказва от участие в конкурса "Мистър Бояново 2011". Във временното класиране Калоян, бе на първо място с 42 точки, точно 11 дни преди приключване на съревнованието.

  Калоян Желязков:
  "Този път ще бъда директен в изказванията си, защото до сега стоях и гледах. За мен всичко започна от изказванията на потребител с инициалите Д.Д., нейната завист, омраза и желанието и да се заяжда с мен. Тя първа написа и отправи въпроса: Защо аз участвам в конкурса, както и изказване, че гласовете са манипулирани.

  Скъпа г-жо Д.Д.,
  Обръщам се лично към Вас, както и към всички останали потребители против мен. Ако все още не сте прочели, какво пише в секция "автори" - Моите права в сайта са МОДЕРАТОРСКИ. Аз нямам никакъв контрол върху цялостта на сайта и source кода, от който са изградени всички страници. Моят контрол върху всички коментари, статии, обяви, снимки, профили и съобщения. Задълженията ми са да следя за реда в сайта, както и да изработвам графичното оформление на страниците. Дори и да искам, аз няма как да променя точките, гласовете и каквото и да било друго от кода на сайта. Това може да потвърди самият главен администратор на сайта и мой колега - Пламен Янев. Другото, което искам да ви кажа е, че през 6-те дни, в които съм получил голям брой точки в класирането за Мистър, самият аз бях по лични задължения в друг град и не бях посещавал сайта boyanovo.info. Това може да потвърди друг от потребителите на сайта. Не смятам и, че трябва да извадя брат си - Деян Желязков от надпреварата, защото, ако е необходимо да извадим всички роднини на администраторите, то би следвало от класирането да отпаднат и: Цеца Янева (сестра на Пламен Янев), Рени Тодорова, Димитър Иванов, Галина Георгиева, Свилен Нотев, Светломир Вълков, Ангел Чолаков, Емилия Малишева и др., братовчеди на Калоян Желязков.

  Обръщам се и към потребител от сайта с инициалите С.В.

  Скъпи г-н С.В.,
  Лично според мен, не беше нужно да агитирате всички потребители от сайта, освен мен, И.Ж., Д.Ж., К.Я.,Ц.Я. и други, с възможност да въздействат неблагоприятно на вашето класиране в надпреварата. Също така, трябваше да оставите потребителите на сайта сами да гласуват и да изкажат личните си симпатии и мнение към човека, най-достоен за тях да носи титлата Мис или Мистър Бояново 2011.

  И не на последно място, се обръщам към всички хора подкрепили ме в надпреварата и най-вече към И.Ж., Д.Ж., В.О., Д.О.,А.О., и К.Я.

  Благодаря Ви, за гласуването, подкрепата и всички добри думи отправени към мен! За мен те означават много.

  Сега Аз, като обикновен потребител и модератор на сайта, не взимащ участие в конкурса приканвам всички, които ме подкрепиха, да гласуват за Деян Желязков и Димитър Калчев. Нека спечели един достоен младеж,на който да му приляга титлата Мистър Бояново! Момче, което наистина би било прието да участва в подобен реален конкурс.

  Ако има някой против мен и публичното ми изказване, нека запази мнението си, или ми го напише на лично съобщение. Всички, подобни коментари ще бъдат изтрити от мен! Това е личното ми мнение като Калоян Желязков - личността, човекът,и няма нищо общо със задълженията и рангът в сайта, като Калоян Желязков - Модераторът на boyanovo.info."


  добавил:k0kichaдата: 2011-04-14 18:30:03
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!