Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Мис и Мистър Бояново!

  Вот: 2.57/5 (393 Гласа)

  Започна нашата нова конкурсна игра Мис и Мистър Бояново 2011! В нея вие потребителите определяте участниците в конкурса, както и победителите!

  Правила на играта:
  1. Всеки потребител може да предложи друг потребител за номинация за Мис/Мистър. Необходимо е само да намерите регистрирания потребител, да отворите неговия профил и да натиснете бутона "Предложи за Мис/Мистър".

  2. Всеки потребител, който бъде предложен за Мис/Мистър ще бъде уведомен, като в неговия профил ще се появи текст "Вие сте предложен за Мис/Мистър".

  3. Всеки потребител е необхдимо да бъде предложен, за да може да участва в конкурса.

  4. Всеки потребител може да гласува само 1(един) път за избран участник в конкурса.

  5. Номинираните потребители участват с 3 снимки в конкурса. Тези снимки се качат от собствения профил с натискането на бутона "Добавете снимки към вашата кандидатура", който се показва, след като бъдете предложени.

  6. Правила за снимките на участващите в конкурса:
  6.1. В конкурса участват снимки, на които сте само и единствено Вие.
  6.2. Забранено е качването на снимки, обработвани и редактирани с каквито и да било компютърни фото редактори.
  6.3. Забранено е качването на снимки, които по един или друг начин противоречат на българското законодателство, расистки и насаждащи омраза между хората.
  6.4. Забранено е качването на снимки с порнографско и оскърбително съдържание.
  6.5. Забранено е качването на снимки показващи насилие.
  6.6. Забранено е качването на чужди снимки.
  6.7. Забранено е качването на снимки, с прекалено лошо качество, на които не си личи кой е на снимката.

  7. Можете да гласувате за номиниран потребител едва, когато той добави ТРИТЕ снимки към неговия конкурсен профил.

  8. В конкурса имат право на участие всички потребители с възраст от 12 до 30г.

  Гласуването ще приключи на 25.04.2011г. точно в 00:00ч. На 26.04.2011г. ще бъдат обявени победителите в конкурса. Наградите са ленти и призове за "Мис Бояново 2011" и "Мистър Бояново 2011", професионална изработка на колаж с техните снимки, както и среща между двамата печеливши.


  добавил:k0kichaдата: 2011-03-25 08:11:50
  Споделете тази статия: • ceca:() 1 0
  a старци като мен могат ли да учстват м някой ме е предложил благодаря все пак
  dimitrina:() 1 3
  съобразявайте се с възраст и външен вид.смешни ми се виждат някой от номинираните ......
  miroslavov:() 0 0
  аз не виждам да има ограничение във възраста и външния вид ... и всеки който има връзка със селото може да участва
  k0kicha:() 2 0
  По-принцип в такива конкурси се слага ограничение на възрастта.
  k0kicha:() 2 2
  Запазваме си правото да въвдем ограничение, тъй като това е МИС, а не МИСИС
  dimitrina:() 4 0
  браво коко възраст на баба външен вид да не казвам какво. според мен трябва да са млади момичета и момчета .конкурс за баби отделно...
  katia:() 4 1
  Много тихичко протича конкурса,никой не обсъжда кандидатурите,не споделя какво харесва в избраника си.Аз мисля,че качването на снимки от номинирания за участие,ни ограничава в избора,защото както се вижда-много от липса на самочувствие или от прекалена скромност остават извън класацията.Като изключим това,пожелавам успех на първите и нека най-добрите победят! Много сте хубави !
  ceca:() 4 0
  Мм аз знам че съ хубавааа ама мислех че съм поостаряла за тоя конкурс Пъъъъъъък и то всички са хубавиии нали сме Бояновцииии ....
  vancheto:() 5 2
  Все пак конкурсът не е за "Мини Мис/ Мистър".Не е и за "Мисис" .Много от номинациите(а и гласовете) мисля,че са на "приятелски" начала. (Лично мнение)
  ceca:() 2 0
  смисъл?приятелски начала?!какво искаш да кажеш?че някои помага на някои за да спечели ли?Слушаи какво ще ти кажа аз лично не съм за едната награда нито за първото място :@ дори незнаех че съм номинирана за мис.....разбираш ли ме правилно?нямам много време да влизам всекидневно в саита никои не съм карала да ме предложат за мис или пък да си прося точки...това че съм на птрво място е мнението на БОЯНОВЦИ решили са че трябва да участвам предложили са и са гласували!!!!тази сутрин като погледнах останах изненадана че съм на първо място!и тук искам даблагодаря на тези които ме предложиха за мис на БОЯНОВО и благодаря на всички които гласуваха за мен!!пожелавам успех на всички участници ) !!А ако някои не е съгласееен съжалявам ето му конкурс ето му саит да качи снимки и напред..(защо ли винаги усещам нещата?!точно по тоя въпрос мислех днес сутринта за моето ВРЕМЕННО
  vancheto:() 5 2
  Искам да кажа ,че има номинирани участници както на 13 години ,така и над 50,че и дори над 60години.Малко .....смешно ми звучи.Колкото до това ,кой ще спечели.........който и да е..Но ,да !Виждам как се променят точките и то само след едно влизане на който и да е потребител и се променят не само на един човек(ако се предполага,че той му е фаворит),но и на няколко.
  ko4ko61:() 0 0
  Някой може ли да ми каже как става така-номинираните за Мис и Мистър Бояново са 82 човека,а гласувалите до сега за тях са 255 човека/виртоалното село е от 241 жители/мисля че има жители като мен които още не са гласували къде е грешката ?
  yanev83:() 4 0
  Здравейте! Искам да припомня, че един потребител може да гласува за няколко номинирани, но само по веднъж за един определен. За Мис или Мистър може да бъде номниране всеки, тези 82 номинирани са номинирани от потребителта на сайта, а както казах гласовете са повече, защото един потребител може да гласува за повече от един номиниран.
  yanev83:() 3 0
  Когато някой бъде номиниран, той автоматично получава един глас, но докато не добави трите си снимки, той не може да получи повече от този един глас.
  didi_dobreva:() 2 5
  Във връзка с временната класация за Мистър Бояново Ако вземем в предвид ,че "първият" е единият от администраторите на сайта,"вторият"-брат му,остават реално в надпреварата Сетльо,Митака и Свилен.И тъй като съществува голяма вероятност резултатите да са манипулирани от и за пърните двама,за мен реално остават другите трима като реални претенденти за мистъп Бояново.
  yanev83:() 4 0
  Здравейте! Искам уверя всички, че единствения начин някой да манипулира резултатите по някакъв начине е той или тя да агитират по някакъв начин потребители да гласуват за тях. От тази гледна точка всички участници имат еднакви възможности и са равнопоставени.
  yanev83:() 5 0
  Друг е въпроса дали дадения потребител ще се поддаде или ще държи на своя фаворит или фаворити.
  k0kicha:() 4 3
  Даааа....дааа...и Рени Тодорова ми е братовчедка
  countEsterhazy:() 3 5
  Коко, не си знаш братовчедите - от първите 10 поне 7 са ти роднини и не само на теб :-))))
  yanev83:() 5 0
  Искам да помоля всички, които се опитват чрез фалшиви регистрации да променят класирането в конкурса Мис и Мистър Бояново 2011, да не се опитват да го правят, тъй като IP адресите се следят, също така се следят и всички гласове! Получените по този начин гласове са невалидни и ще бъдат извадени от сбора на съорветния участник.
  ceca:() 3 0
  БРАВО ПЛАМЕНЕ!!!!!!! МАИ НЕ САМО АЗ ЗАБЕЛЯЗАХ НЯКЪКВА РЯЗКА ПРОМЯНА В РЕЗУЛТАТИТЕ ...БЕШЕ МНОГО ДРАСТИЧНА!!НЕ ГО КАЗВАМ КАТО УЧАСТНИК В КОНКУРСА,А КАТО ВИРТУАЛЕН ЖИТЕЛ НА СЕЛО БОЯНОВО(Е НЕ САМО ВИРТУАЛЕН АЗ СЪМ СИ ОТ БОЯНОВО!!)ТРЯБВА ДА ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ.......
  vancheto:() 4 1
  Да, съгласна съм,че съревнованието трябва да бъде честно и коректно!
  dimitrina:() 3 1
  защо се сърдите за първите в класацията имат голям род много братовчеди и близки хора които ги обичат тия деца и гласуват за тях .всички не могат да станат първи трябва малко външен вид годините отговарят за такова състезание .какво да гласуваме за 40 г минало им времето спрете да роптайте и да се поогледаме дали трябва въобще на някой от нас името да се кипри на тая дълга върволица от имена..
  gerero:() 2 0
  Тази вечер съревнованието стана античестно и антикоректно, появяват се някакви анонимници от Варна и региона, които за всички е ясно че нямат халхабер от Бояново, а са само за гласуването.Моля администраторите вземете някакви мерки да се спре с излагацията , че язък за хубавия сайт, ще се ....... на метеното.
  k0kicha:() 1 3
  Сигурно всички си мислят, че аз съм агитирал някой или съм казвал на някой да се регистрира! Искам само да кажа, че незнам защо тези които се регистрирват гласуват за мен. Никого не съм карал да се регистрирава, нито да гласува за мен. Ако някой иска мога и да го докажа.
  ObiChLiFk0:() 1 1
  Има много хора , които са работили сума години там! Военни със съпругите им и са живяли дълги години там. Сега вече не живеят там, но имат право да си гласуват! Това ,че някакви комплексари ги е яд или нещо от сорта не ме касае! А я вижте колко хора има , които не са от бояново , но са регистрирани само защото познавали някой от селото ... Да им дадем медал ли на тях , че гласуват за вашия "мистър"
  katia:() 6 2
  Не превръщайте конкурса в избори! За да сте първи не е достатъчно да сте красиви,трябва достойнство и ......малко скромност! Ако останете по-назад в класацията,това няма да ви направи по-грозни,нито пък ще станете по-красиви,ако сте първи.Без номера и манипулации победата ще е по-ценна и повече хора ще я приемат,така че....трайте си и оставете на другите да решат кой заслужава първото място.Всички номинирани са наистина хубави и заслужават участието в конкурса,но нека да е честно.....Успех и нека не правим проблем,от този,инак толкова интересен конкурс
  dimitrina:() 5 0
  наистина в началото беше много интересно но в последни дни стана изнервящо.мили деца не се настройвайте едно срещу друго оставете в мир да свърши всичко да ви бъде приятно когато връчвате титлата на най заслужилите и по достоинство отценени..нека ако и за в бъдеще се организират подобни игри в тях да се включат и други страни на участниците.защо не разпитате своите все още живи баби и дядовци за спомени от миналото на бояново да пишете и преразказвате за тях.бояново сигурно има интересна история нека старите хора не ги отнесат с тях а ги споделят с вас.ако го запишете то ще остане като едно ценно завещание за вас вашите деца и внуци.титлата мис и мистър ще се забрави но спомените споделени ще останат в историята на бояново...
  ceca:() 2 0
  била мис ..!или пък мистър!и какво от това?!тази титла нищо не променя временна радост и тема на разговор!!Този конкурс го превращаме вече като боино поле !!Това е една игра няма от мис Бояново да кандидатстваме за мис България или мистър Б-я!!Хаиде да играем,а не да се лъжем по всевъзмони начини ...Нямам нищо против никои от участниците,но взехме да се излагаме!!
  k0kicha:() 0 1
  Ще играете...ще играете....
  ceca:() 1 0
  ми това имам предвид КОКИЧ
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!