Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Отпуснати са пари за ремонт на пътя Ямбол - Елхово.

  Вот: 0/5 (0 Гласа)

  Всички знаем в какво състояние е пътя Ямбол - Елхово. Когато тръгнем да се прибираме към нашето село оставаме без нерви, а понякога и без резервна гума. Пътя е доста натоварен и по него преминават доста чужденци, които със сигурност не остават с много приятни впечатления, аз лично, няколко пъти съм виждал обърнати камиони в канавките. Нуждата от ремонт на пътя е очевадно наложителна или по - скоро е нужен нов път, защото знаем какви ремонти се правят! След един по - сериозен дъжд и дупките пак са налице!
  Днес стана ясно, че са отпуснати 7 милиона лева за ремонт на пътя. С тези пари явно пак ще го позакърпят до следващия дъжд и в крайна сметка..., изглежда че скоро няма да се движим по нормален път, когато се прибираме на село!


  добавил: анонимно дата: 2011-03-16 21:59:57
  Споделете тази статия: • didi_dobreva:() 3 0
  за 7 милиона ....остава само да го закърпят,ако не ги срам...
  yanev83:() 1 0
  Чух го днес по радиото.
  k0kicha:() 1 0
  Аааа... ти ли си бе Анонимен
  yanev83:() 2 0
  Ами аз съм... Издадох се. Исках да изпробвам новата опция в сайта.
  yanev83:() 2 0
  Ако искате да останете анонимни, не правете като мен!
  plamen:() 1 0
  аз мисля, че това е време вече да се направи тоя път и тоя проблем и ако не го направят пътя, които е Ямбол и Елхово ще има не само стачка ами и бунт и ще ги заснемат по телевиэията по бенете да се видят колкоса красиви обештавам даго направя със сигорност да видем как во ще направят......
  miroslavov:() 1 0
  аз мога да ти кажа от сега какво ще направят ... Некачествено запълване ("кърпене") на дупките,всички знаем какво се случи миналата година на 2-рата седмица старите дупки започнаха да се отварят, само че не на новия асфалт а до него след още 2 седмици започна да си заминава и новия или накратко дупките станаха още по-големи!
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!