Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Кражба на винкели в село Бояново

  Вот: 2.7/5 (393 Гласа)

  По данни от информационен бюлетин за престъпността на територията областна дирекция на МВР - Ямбол, става ясно, че на 9 март в РПУ Елхово, възрастен мъж от село Бояново е подал сигнал за кражба. От дома на човека са откраднати метални винкели и тръби. След незабавно направената проверка и разследване по случая, е установено, че извършителя на кражбата е 28 годишен мъж с инициали П.Д. от същото село. Извършителя е криминално проявен и осъждан за кражби.
  Информацията е благодарение на сайта elhovonews.info


  добавил:yanev83дата: 2011-03-10 15:58:13
  Споделете тази статия: • ceca:() 1 0
  svetlio:() 0 0
  кои ли е този извършител
  galq:() 2 0
  аз бях потърпевша от петър донев,но го оневиниха поради причината че не бил психично стабилен и щели да го приберат в комуна ,но както виждам колко му помагат,не мисля че само аз съм изгоряла
  didi_dobreva:() 1 0
  Една разкрита кражба на 1000...браво на полицията
  yanev83:() 1 0
  Най - вероятно престъпника се е предал сам...
  yanev83:() 1 0
  Значи спред нашите закони, 'психично нестабилните' могат да крадат на воля и безнаказано....
  didi_dobreva:() 0 0
  едва ли се е предал сам,но ми е жал за булката му...майка му я няма и едва ли знае за това
  didi_dobreva:() 1 3
  Незнайно защо изведнъж изчезна статията ми относно "Неработещите ЕТ няма да подават годишна данъчна декларация"...на която е автор http://www.elhovonews.info/?cat=7 мисля,че тази информация е по-полезна от кражбата на винкел,все пак видяхме,че полицията може да си върши работата.Вижте започва да ми писва от лошото Ви пренебрежително отношение,само преди няколко дни Вие сами се подразнихте от подобно към Вас отношение.Не желате да Ви правят нещо,което Вие самите продължавате да правите.Извинявам се ,че говоря в множествено число,но това не касае Пламен Янев.
  k0kicha:() 3 0
  Добре, нека това касае само мен! Мисля, че сайта си има правила. Ти си доста отдавна потребител на сайта и мислех, че си ги прочела. Ако не си ги прочети, тъй като т.2 от правилата за ползване на сайта гласи - "2. Всяка новина, статия или обява трябва да е свързана по някакъв начин със село Бояново или да е заявено предварително желанието от друг потребител, за публикуване на дадената такава." Това е сайт на село Бояново, а не информационен или новинарски портал. Тук се публикуват само новини, статии, обяви и всичко останало що се касае до Бояново. Тук са нашите новини. Статията, която написа, може да се види във всеки един новинарски сайт, дори и по телевизията. За Бояново по телевизията...рядко говорят.
  k0kicha:() 4 0
  Динка Добрева каза: "Вижте започва да ми писва от лошото Ви пренебрежително отношение". Отношението ни не е нито лошо, нито пренебрежително. В т.9 от правилата за ползване на сайта пише, че всяка статия или новина неотговаряща на правилата безвъзвратно бива изтрита. Имаме претенции да станем официален сайт на село Бояново, тъй като незнам дали знаете в момента сме единствен, но неофициален. Държим, от сайта ни да се научават новини само от Бояново и околността, а не от цяла България или свят, освен ако това не касае пряко Бояново. Също така, целим и се стараем да оправяме и редактираме всички неправилно написани коментари или статии, както и т.нар. "клюкарски статии" и самоизяви да бъдат изтрити.
  забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!