Новини от село Бояново:

Ако имате някакви новини свързани със село Бояново, споделете ги...

 • Интервю с Пламен Иванов Стоянов.

  Вот: 2.74/5 (300 Гласа)

  boyanovo.info: Пламене здравей! Благодаря ти, че се съгласи да направим това интервю за сайта на нашето село! За начало разкажи нещо за себе си. Къде живееш в момента, с какво се занимаваш?
  Пламен Стоянов: Ами могада кажа, че съм роден в едно селце на име Гранитово, след това израствам в село Бояново. Там си живем с майка ми и баща ми, благодарение на тях аз пораствам и ставам на 6 години, записват ме в нашата детска градина по - късно започвам училище в с. Бояново. След като завърших в Бояново, заминах да уча в гр. Пловдив за средното си образование, така като си изкарвам и средното си оброзование заминах за казармата. След като изкарвам казармата си, започнах с един малак бизнес в София и там си живея.
  boyanovo.info: Колко често си ходиш на село и какво обичаш да правиш, когато си там?
  Пламен Стоянов: Ами какво да кажа, така като в момента съм доста зает и ангажиран постоянно с нещата ми, в смисъл бизнеса ми в София, просто не ми оставя време да се откопча за малко. Поне знам, че в месеца поне намирам начин и малко време да си отида до село. Когато съм там първо искам да се видя с моите роднини, а после с най добрите ми приятели и съученици и познати.
  boyanovo.info: Ако не е тайна, би ли ни казал в какво точно се състои твоя бизнес?
  Пламен Стоянов: Оле неее, не е тайна в момента с дрехи и с нова колекция на очила от Италия, новата ми колекция ще излезе на пазара само чакам още една пратка и ще се покажат на пазара 2011 година.
  boyanovo.info: Виждам, че си предприемчив и находчив. Нямаш ли някакви планове да инвестираш в нашето село?
  Пламен Стоянов: Хахахаха накара ме да се засмея! Ами може, но как?! Окей, мога и спонсори и доста хора да намеря, но къде ще са парите, къде ще отидат, какво ще се направят и при кой ще са?! Иначе не мога да кажа, че съм някакв човек с голямо самочвуствие, но не могада разчитам на спонсорите на Бояново, не искам никой да засегна, затова ако трява нещо да се прави в нашето село ще намеря начин!
  boyanovo.info: Нека да кажем и няколко думи за наскоро спечелената от нашите кукери голяма награда в Перник. Беше ми споделил, че си присъствал на фестивала. Разкажи нещо интересно от Перник.
  Пламен Стоянов: Ами да, аз и моята годеница бяхме там някъде сутринта и се видяхме с организаторите на Перник. Те знаеха, че нашите кукери ще играят и знаехме почти програмата така и докато пътуват нашите кукери ние ги чакахме на кръстовището, аз най вече се вълнувах от нещата как ще ги посрещнем. Посрещнахме ги и ги закарахме на мястото където да паркират автобуса и след това аз имах уговорката с медиите да дойдат и да заснемат всичко. Нашите кукери също след победата на Перник, на следващия ден аз бях поканен на сутрешен блок на интервю за което мерси на екипа, на организаторите и на всички приятели също! Малко по - късно аз получих награда сребарна значка от Перник и станах представетел на младежите, за което мерси!
  Сега се моля за нашите кукери, да победят в Гърция, но знам, че са добре и се забавляват добре също!
  boyanovo.info: Благодаря още веднъж за интервюто! Какво би искал да кажеш на своите съселяни за заключение на нашето интервю?
  Пламен Стоянов: Искам да знаят, че имаме наистина доста интересни и хубави неща в нашето село Бояново, подканвам гордо да си вдигнат главите и да се осъзнаят, че село Бояново има много нешта и се много хубави, които си остават като тайна и като един малак архив. Пожелавам да са живи и здрави и нека Бог да е с нас всички, и ако нещо съм засегнал някй да ми прости приятели, аз Пламен Стоянов.


  добавил:plamenдата: 2011-02-27 22:10:20
  Споделете тази статия: • забележка: Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!