Кандидат за кмет на село Бояново:

Атанас Палов - ПД Социалдемократи

Кандидатът не желае автобиографията му да бъде публикувана в сайта.

Програма:

Кандидатът не желае програмата му да бъде публикувана в сайта.

Анкета:

Коментари:

snejana: 3 2
Атанас Палов трябва да спечели, други нищо не направиха за Бояново, а той се грижи дори и за населението, освен за селото..........
countEsterhazy: 6 2
А къде му е програмата? Нали трябва да се види какво предлага като намерения и съответно като реализация. Само лозунги....
Radostina: 4 2
Какво значи други? Той е направил кавото е можал. Сега времената са други и освен финансиране от общинския съвет има и други начини. Той е откъснат от тази система и каквото и да обещава, няма възможности и контакти да го осъществи.
Radostina: 6 2
Празни обещания по къщите всеки може да дава. PC мрежата е основното средство за извличане на информация за средства от ЕС, а бившите и настоящи кметове дори не уважават / или не могат/ този вид комуникация.
IRINA: 7 7
От позицията на своите години, образованието си, реалния си професионален опит и развитието си в кариерата си, аз давам доверието си на кандидата за кмет в село Бояново - АТАНАС ПАЛОВ. Спомням си репортаж за една селска кметица, която управляваше селото по интернет от САЩ. Със сигурност втори такъв прецедент не трябва да се допуска и то в любимото ми село Бояново. Кмет на село, по неволя трябва да бъде и доктора, и полицая, и попа, и нотариуса, и медиатора, и психолога, и организатора, и културно масовика, и........ още куп неща, за които някои кандидат кметове едва ли се досещат. Та да обобщя накрая: за един селски кмет най- важна е комуникацията очи в очи и душа срещу душа, да може да влезе с чиста съвест в дома на съселянина си и да изложи своята програма и да даде своите обещания. Всички тези комплекси от качества притежава АТАНАС ПАЛОВ и ги е доказал пред съселяните си. Съжалявам, че само виртуално мога да дам гласа си за него. На всички кандидати за кмет в милото ми село Бояново пожелавам успех в предизборната кампания и най-добрия да победи на 23.10.2011. Дано бъдат опазени жителите на село Бояново от помпозни програми тип COPY-PASTE, от смешни автобиографии в които липсва вид и степен на образование, но за сметка на това прелива от разни и разнообразни опити и компетенции от типа :..."разработване на регионални стратегии и местни политики. Разработване на механизми за публично-частни партньорства и партньорства между различни организации и сформиране на мрежи между тях. Стратегическо планиране и организационно развитие на СГО. Финансово и счетоводно управление на СГО. Комуникационни умения за водене на диалог и работа с медиите. Съвременни информационни технологии. Ключови умения за интернационализация на бизнеса. Предоставяне на бизнес услуги", от арогантно поведение и от жалки опити за "издигане в очите на слепите". БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!!!
countEsterhazy: 7 1
Мислите ли, че с това "Яна Кралева-17г." имате морално право да пишете това изречение: "От позицията на своите години, образованието си, реалния си професионален опит и развитието си в кариерата си, аз давам доверието си на кандидата за кмет..."? В същност и реално право нямате - нямате право да гласувате, защото сте под 18 години, поне така пише на профила Ви.
IVAN: 2 4
може да е малка но е умна,и аз съм съгласен с нея
IRINA: 3 4
Технически проблем изстреля коментара ми от профила на непълнолетната ми дъщеря. Веднага потърсих съдействието на администраторите на сайта, за да отстраня проблема, но до този момент не съм получила такова. Дотук с оправданията, а сега за протокола: 1.Аз съм Ирина Кралева и съм на 49 години, това предполагам отхвърля обвиненията Ви за моралното право на коментара ми, уважаема countEsterhazy; 2.Образованието ми и реалния ми професионален опит, както и компетенциите ми далеч надхвърлят нечии мераци за селска кметица, и поради тази причина не ме възприемайте като конкуренция; 3.Дейностите и отговорностите, и всички умения и компетенции, които прочетох в презентационното CV на един от кандидатите за кмет, така откровенно ме разсмяха и на всичко отгоре претенции за величие, цитирам........"PC мрежата е основното средство за извличане на информация за средства от ЕС, а бившите и настоящи кметове дори не уважават / или не могат/ този вид комуникация."..... 4.Моля още веднъж администратора и модератора да откликнат на молбата ми за съдействие и да изтрият коментара от профила на дъщеря ми Яна Кралева, която наистина е на 17 години, но е е доста по-умна и по- зряла от повечето от нас. Поддържам отново подкрепата си за АТАНАС ПАЛОВ, защото го познавам много добре и съм категорична, че той има ОЩЕ какво да направи за селото, има и опита, и компетенцията, и желанието за това. И ако Ви е го обещал, то обещанията му не са безпочвени. Благодаря Ви за възможността да изкажа мнението си, да коригирам предизвиканото от мен недоразумение. И отново да пожелая на всички кандидат- кметове в село Бояново честна кампания и най-достойния да победи. И НАЙ-ВЕЧЕ ДА БЪДАТ ЗДРАВИ!!!
countEsterhazy: 8 2
1. След като се консултирах с колегите от IT отдела на фирмата в която работя, цитирам тяхното мнение: „Технически проблем в този сайт няма как да изстреля коментар от един профил в друг”. По-скоро може да сте писали от профила на дъщеря си, но това си е ваша работа. Аз коментирах само и единствено това, което видях написано в профила на едно непознато 17 годишно момиче. 2. Вероятно нещо сте се объркали с конкуренцията, защото моя милост нито е кандидат- кмет, нито е поддръжник на който и да е от представените, по простата причина, че не живее в Бояново и няма право да гласува, но поставя въпроси, защото го боли за селото, в което е израснал и е преживял едни от най-хубавите моменти от живота си. 3. За съжаление нищо не се знае за вашия професионален опит, с изключение на: „Образованието ми и реалния ми професионален опит, както и компетенциите ми далеч надхвърлят нечии мераци за селска кметица”, което сте написали за себе си. Т.е. думите ви поне за мен, не са санкция, че това, което казвате има тежест. Освен това не предлагате никаква алтернатива, на това, което критикувате. В същност имате алтернатива, но тя е само от едно – името „Атанас Палов”... но това поне според мен не е отговор, а по-скоро лозунг. 4. А що се отнася до кандидатурата на вашия уважаван познат имам за сега само един въпрос към него: „Колко време беше кмет на селото и какво направи за неговата чистота?” Това е едно от малкото неща, което зависи пряко от селския кмет и за него не могат да се оправдават с „международното положение”. Ако не се получи отговор на това, мисля, че няма какво повече да се коментира неговата кандидатура. 5. И моля, коментарът ми да не се взема като част от кампанията за или против на който и да е от кандидат-кметовете. P.S. 6. “уважаема countEsterhazy” sorry, no все още не съм минал под дъгата :-)
pastraka69: 0 0
Въпросите са много още освен чистотата.....Никой не е взел мерки за "бомбандираните"блокове.... Няма една работеща тоалетна от налични две.....полусрутената автогара където спират автобуси с неясно разписание......разпръснатите няколко контейнера за отпадъци.....Главната улица и потдалите основи на моста по който в момента денонощно преминават тирове с над 20тона....
pastraka69: 0 0
май ме объркахте с някой.Тези въпроси са към кмета,а към ветеринарния лекар...

Трябва да сте влезли в профила си за да добавите коментар!